Transparent
Inloggen
Sluiten

Igor Biscan naar Liverpool

13 oktober 2000 21:45

Verslaggever: M

Igor Biscan, Kroatische middenvelder van Dynamo Zagreb, zal na de winterstop uitkomen voor het Engelse Liverpool. Beide clubs kwamen deze week tot een akkoord over de te betalen transfersom. De 22-jarige middenvelder die ook in de achterhoede uit de voeten kan moet persoonlijk nog wel rond komen met de Engelse Premier Leagueclub. Tevens moet hij nog in het bezit komen van een tewerkstellingsvergunning.

Met de transfer komt er een einde aan maanden van geruchten, waarin ook Ajax een rol had. De Amsterdammers reisden zelfs naar Zagreb om een miljoenenbod uit te brengen op Biscan, maar de Kroatische club ging niet akkoord met het bedrag. Toen topclubs als Juventus, Bayern Munchen, Barcelona en Liverpool zich in de strijd mengden om de gunsten van de Kroaat moest Ajax afhaken.

Meer op




Tags

biscan liverpool igor zagreb achterhoede barcelona bayern dynamo gunsten juventus leagueclub mengden miljoenenbod reisden tewerkstellingsvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos