Transparent
Inloggen
Sluiten

Juanfran wees lucratieve contract in Engeland af voor Ajax; hoopt in drie weken fit te zijn

13 augustus 2005 11:23

Verslaggever: RvN

Juanfran is de eerste Spanjaard bij Ajax en zijn transfer trok dan ook in Spanje de nodige interesse. Volgens Marca heeft Ajax 550.000 euro betaald voor de huur van Juanfran met optie tot koop. Volgens de linksback zelf had hij vier duidelijk lucratievere aanbiedingen uit Engeland, maar wees hij die direct af toen duidelijk werd dat Ajax concrete interesse had. "Ik twijfelde geen moment."

Hij is nog niet fit omdat hij bij Besiktas niet meetrainde. Er is inmiddels een individueel schema opgesteld om hem in drie weken speelklaar te krijgen. De Spanjaard laat weten grootse plannen te hebben, want hij wil zich tijdig bewijzen om weer in aanmerking te komen voor de Spaanse selectie bij het WK in Duitsland komende zomer.

"Eerst moest ik ze uitleggen waarom ik niet speelde bij Besiktas. Toen ik ze zei dat de huidige trainer me niet wil konden ze dat niet begrijpen. Ik ben erg dankbaar dat ze me willen, want ik wil heel graag in de Champions League spelen."

Meer op




Tags

juanfran engeland besiktas duitsland grootse huur lucratievere marca meetrainde speelklaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper