Transparent
Inloggen
Sluiten

Rust in aanloop naar Brondby; maar geen winterstop

12 augustus 2005 18:53

Verslaggever: RvN

De supporters zijn de grote winnaar geworden vandaag bij het kort geding. Zie voor een analyse daarvan een bericht op de site van de Supportersvereniging van Ajax.

Sportief gezien zal de selectie op twee gedachten hinken. Eenerzijds kunnen alle blessures rustig helen en kan Ajax zich de komende week in alle rust richten op Brondby (al zit het duel tegen RBC er nog tussen). Anderzijds mist de club opnieuw een wedstrijd om wedstrijdritme op te doen. Het feit dat de Denen al vier weken in competitie zitten, kwam afgelopen woensdag ook in het duel naar voren.

Sportief valt ook op dat er komende winter totaal geen winterstop meer is voor Ajax. Tussen de uitwedstrijd on Heerenveen op vrijdag 30 december en de thuiswedstrijd tegen Heerenveen op zondag 15 januari tegen NEC zaten twee weken. precies daartussen is nu het duel tegen ADO Den Haag geplaatst. Welke sportieve gevolgen dat heeft zal moeten blijken.

Meer op




Tags

brondby heerenveen ado daartussen eenerzijds helen hinken rbc supportersvereniging wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dongen elsimao eredivisie faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kaplan kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman ziyech