Transparent
Inloggen
Sluiten

Nu ook Juanfran in verband gebracht met Ajax

3 augustus 2005 19:06

Verslaggever: RvN

De laatste tijd worden er meer linksbacks in verband gebracht met Ajax. Dit keer is het de beurt aan de Spanjaard Juanfran. Na vijf jaar Celta de Vigo vertrok hij vorig seizoen naar het Turkse Besiktas. Volgens het Turkse Ajansspor en het Turkse Internet Haber zou Ajax interesse hebben om de 29-jarige verdediger en voormalig international te huren. Enkele weken geleden bevestigde Besiktas in gesprek te zijn over de verhuur van Juanfran aan Bolton Wanderers.

Het is natuurlijk maar zeer de vraag of dit weer een van die spelers is die bij Ajax bijna dagelijks wordt aangeboden nu de ploeg op zoek is naar een linksback, ofdat het de speler is die Ajax volgt. In Voetbal International liet Van Geel weten dat de ploeg qua scouting van een linksback in de tussenfase is. Krol heeft afgelopen weekend iemand bekeken.

Meer op




Tags

juanfran besiktas ajansspor bolton celta haber krol ofdat tussenfase vigo wanderers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht