Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: heel onrustig gespeeld

31 juli 2005 22:50

Verslaggever: RvN

Danny Blind was na afloop van Ajax-Boca niet echt te spreken over het spel van zijn elftal. Een echte reden wist hij ook niet te noemen, maar volgens hem werd er veel te onrustig gespeeld. Er speelden teveel spelers voor de bal en aanvallend kon het te weinig creeren. De bedoeling was juist geweest om naar voren te spelen en mogelijkheden voor de goal af te dwingen. Daarnaast wist de ploeg net als tegen Arsenal de twee a drie kansen die het toch wel creerde niet af te ronden.

Blind wilde er verder weinig conclusies uit trekken, gezien in het verleden zo vaak is bewezen dat prestaties in de voorbereiding weinig zeggen over het seizoen zelf. Hij was zich er echter wel van bewust dat hij nog wat te doen heeft.

Meer op




Tags

blind arsenal boca creerde danny

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan