Transparent
Inloggen
Sluiten

Omdraaien Ajax - ADO Den Haag geen optie

30 juli 2005 11:49 - Goudsche Courant

Verslaggever: RvN

Maandag komt de KNVB met een nieuw voorstel om het verboden duel Ajax - ADO Den Haag nu in hetzelfde weekeinde, maar op een ander tijdstip of dag, te laten spelen. Indien dat ook verboden wordt door burgemeester Cohen, dient het duel volgens de regels in Den Haag plaats te vinden. "Maar dat is geen optie. ADO Den Haag heeft dat namelijk al w?l van te voren laten weten in het knelpuntenoverleg. Wij wisten dat er in dat weekend activiteiten zijn in het Zuiderpark." aldus de algemeen directeur van ADO Den Haag die liet weten allerminst gelukkig te zijn met de problemen rond het duel. Indien Cohen het nieuwe voorstel afwijst en het duel niet omgedraaid kan worden moet het volgens de reglementen op neutraal terrein afgewerkt worden. Bij deze laatste optie behoort het spelen zonder publiek tot de mogelijkheden.

Meer op Goudsche Courant




Tags

ado cohen verboden afwijst allerminst knelpuntenoverleg knvb neutraal reglementen terrein weekeinde zuiderpark

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen bravo brobbey elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam