Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: "We gaan voor kwalificatie, voor minder wordt het niet gedaan"

29 juli 2005 14:58 - WWW.Ajax.NL

Verslaggever: P.

"Geen gemakkelijke tegenstander. Maar we mogen ook niet klagen.", aldus Danny Blind in zijn reactie op de vanmiddag verrichte loting voor de laatste kwalificatieronde van de Champions League.

"Ik heb Br?ndby de laatste jaren niet gezien. Ik weet wel dat Michael Laudrup daar de trainer is, dus dat wordt een leuke hereniging. Michael ken ik als een prettig mens en een uitstekende voetballer. Het zal leuk zijn hem weer te ontmoeten.", zegt Blind over Michael Laudrup.

Danny Blind analyseerde eveneens de Denen. "Br?ndby speelt een soort van 4-3-3, maar dan met teruggetrokken vleugelspelers. Ik zeg niet dat we heel gelukkig zijn met deze loting of dat het zonder meer te doen is, maar het had erger gekund. Zeker ook qua omstandigheden. Denemarken is goed bereikbaar, ook om ze van te voren te gaan bekijken, de faciliteiten zijn prima en natuurlijk is het fijn dat we eerst uit spelen. Ik heb begrepen dat Br?ndby, waar Johan Elmander een belangrijke rol speelt, een goede periode doormaakt en het ook vorig seizoen prima heeft gedaan. Het is een voetballende ploeg, dat is prettig voor ons. We gaan voor kwalificatie, voor minder wordt het niet gedaan."

Blind verwacht dat Br?ndby als winnaar uit de strijd tegen Dinamo Tblisi komt, maar zal Dinamo blijven volgen voor het geval er een stunt komt.

Meer op WWW.Ajax.NL




Tags

blind ndby kwalificatie michael danny dinamo laudrup analyseerde bereikbaar denemarken elmander hereniging klagen kwalificatieronde tblisi teruggetrokken vleugelspelers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper