Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans maken CD-single ?ANTI COMBI?

27 juli 2005 22:19

Verslaggever: RvN

Een aantal voetbalsupporters hebben in samenwerking met de SOVS het initiatief genomen een zogenaamd ?ANTI-COMBI LIED? op te nemen en als Cd-single uit te brengen. Fans protesteren daarmee tegen het aantal onnodige combiverplichtingen. Vanwege de invoering van de play-off wedstrijden en wens te komen tot minder politie-inzet zal dat het komende jaar waarschijnlijk niet minder worden. Via de CD-single willen ze daar extra aandacht voor krijgen.

De gedachte is om de CD af te zetten onder zoveel mogelijk supporters in heel Nederland. Op die manier wordt het lied zeer snel en landelijk onder de aandacht gebracht door de steun van alle supporters(organisaties). Wellicht dat ook de media het geluid opvangt, want we nemen aan dat de verkoop ondersteund wordt door de CD veelvuldig te draaien. Waarmee breder en op een ludieke manier onder de aandacht kan worden gebracht dat de SOVS, de supportersverenigingen en alle overige supporters het oneens zijn met het beleid voor het bezoeken van de uitwedstrijden.

Voor meer informatie / verkoopkanalen kijk op www.anticombi.nl

Meer op




Tags

single anti combi lied sovs anticombi breder combiverplichtingen geluid nederland oneens opvangt protesteren supportersverenigingen verkoopkanalen voetbalsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper