Transparent
Inloggen
Sluiten

Maradona zaterdag in Amsterdam; dreigt met opstappen

27 juli 2005 20:21

Verslaggever: RvN

Maradona heeft de situatie bij Boca Juniors weer eens volledig op scherp gezet. De komende dagen zullen alle Zuid-Amerikaanse media in Amsterdam maar op een ding gericht zijn, Maradona. De vice-president en technisch directeur van Boca Juniors moet zijn contract nog tekenen maar heeft nu al een grote aanvaring met de spelers van Boca Juniors. Maradona wil dat de spelers alleen een premie krijgen bij het winnen van wedstrijden. De spelers willen naast hun salaris ook premies bij vriendschappelijke wedstrijden en voor het in actie komen in andere wedstrijden waarin niet gewonnen wordt. Maradona liet weten zaterdag naar Nederland te komen. Op de dag tijdens de speeldagen van het Amsterdam Tournament in wil hij uitgebreid gaan praten met de selectie over dit onderwerp. Maradona dreigt zelfs met opstappen indien de spelers hem hierin niet willen volgen.

Meer op




Tags

maradona boca juniors aanvaring nederland premie premies speeldagen tournament

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal