Ajax wint met 0-4 van Quick 20

12 juli 2005 18:31 - Giel

Verslaggever: RvN

Ajax heeft het vriendschappelijke duel tegen Quick '20 met 0-4 weten te winnen. In Oldenzaal stond de ploeg bij rust al op en 0-3 voorsprong. Het elftal was verdedigend scherper dan tegen WHC en gaf nauwelijks iets weg. Nourdin Boukhari, Nicola Mitea en Nigel de Jong waren de doelpuntenmakers voor Ajax in de eerste helft.

In de tweede helft kon Ajax het niet doorzetten. Op de zwoele zomeravond kon de selectie van de tweede helft er slechts een bijprikken. Het was de Tsjech Grygera die de 0-4 op het bord bracht.

Vlak na het begin van het duel stopte de streaming van Accent FM er helaas mee. Tijdens de wedstrijd kon dat niet meer hersteld worden, waardoor er helaas geen flitsen te beluisteren waren van het duel via internet.

Opstelling Ajax eerste helft:
Stekelenburg, Grygera, Heitinga, Vermaelen, De Ridder, Galasek, Sneijder, Boukhari, De Jong, Rosenberg, Mitea

Invallers tweede helft: Lobont, Escud?, Lindenbergh, Lindgren, Pienaar, Anastasiou

Live flitsen: Accent FM (zie aankondiging)