Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bekijkt Lausanne Sports opnieuw

4 oktober 2000 12:30

Verslaggever: M

Ajax zal op zaterdag 14 oktober opnieuw de komende tegenstander in de tweede ronde van de UEFA Cup Lausanne Sports bekijken. Lausanne speelt dan in eigen huis de competitiewedstrijd tegen Servette. In tegenstelling tot het duel Yverdon - Lausanne van afgelopen zondag zal Co Adriaanse zelf niet naar Zwitserland gaan om de Zwitsers aan het werk te zien. Aangezien Ajax de dag erna in Arnhem tegen Vitesse speelt zal Adriaanse een van zijn assistenten sturen om Lausanne te bekijken.

Adriaanse werd van de verrichtingen van Lausanne Sports (2 - 0 verlies) zaterdag niet veel wijzer. 'Zaterdag heb ik niet het echte Lausanne Sports aan het werk gezien. Wellicht waren ze vermoeid van de reis uit Moskou? Met Willem II hebben we voor de Champions League ook een zware wedstrijd in Rusland gespeeld en dan blijkt dat 3 hersteldagen niet genoeg zijn'. Adriaanse, die volgens eigen zeggen weinig van het Zwitsers voetbal afweet, vond Yverdon zaterdag alleen qua vechtlust sterker dan Lausanne, maar volgens hem kunnen daar weinig conclusies aan verbonden worden.

Meer op




Tags

lausanne adriaanse yverdon afweet arnhem hersteldagen rusland servette uefa vechtlust vitesse wijzer zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal