Transparent
Inloggen
Sluiten

Gemengde gevoelens bij Nikos Machlas

Verslaggever: M

Nikos Machlas had na afloop van de competitiewedstrijd SC Heerenveen - Ajax, dat eindigde in een gelijkspel (2 - 2), gemengde gevoelens over het duel. De Griek, die maanden buitenspel stond wegens een hardnekkige blessure, was aan de ene kant natuurlijk zeer blij met zijn twee treffers, maar aan de andere kant was er toch ook de begrijpelijke teleurstelling over het gelijkspel.

'Het is goed om terug te zijn en ik voel me prima. Het is natuurlijk prachtig om bij je comeback 2 doelpunten te maken, mede dankzij een assist en een goede actie van Aron Winter. De ploeg had iemand nodig die doelpunten kon scoren en gelukkig is dat vandaag gelukt. Toch is het gelijkspel jammer, we hadden de 3 punten hard nodig. Volgende keer moeten we nog beter spelen om te winnen', aldus Machlas die zijn doelpunten uitgebreid vierde met de meegereisde fans.

Meer op The Unofficial Nikos Machlas Fanpage




Tags

machlas nikos aron griek hardnekkige heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper