Transparent
Inloggen
Sluiten

Lausanne kijkt uit naar confrontatie met Ajax

1 oktober 2000 17:40

Verslaggever: M

Ondanks dat er nog dik drie weken te gaan zijn voordat Ajax en Lausanne Sports elkaar zullen treffen in het eerste duel in de tweede ronde van de UEFA Cup in Zwisterland kijken trainers en spelers nu al uit naar de confrontatie met de Amsterdammers. Tevredenheid en vertrouwen alom in het Zwisterse kamp, zeker na de verrassende overwinning van Lausanne Sports tegen Torpedo Moskou in Rusland.

Pierre-Andre Schurman, trainer van Lausanne Sports: 'Het zal een interessante partij worden, zeker gezien de speelwijze van de Amsterdammers. Het is aan ons om het systeem van Ajax goed te analyseren en de beste oplossing te vinden om ze zo goed mogelijk te bestrijden. Het komt er op neer dat we de stunt in Moskou moeten herhalen. Met name op tactisch gebied hebben we veel opgestoken van de wedstrijd tegen Torpedo Moskou'.

Ook Eric Rapo, een van de belangrijkste spelers bij Lausanne, is blij met de loting. 'Mooier kan je het niet hebben. Als ze mij enkele jaren geleden bij Lancy hadden verteld dat ik ooit tegen Ajax zou spelen, had ik het niet geloofd. De afgelopen tijd heeft uitgewezen dat we goede wedstrijden kunnen spelen ook op een hoog niveau. Het zal een mooie uitdaging worden. Vooral mentaal zijn we erg sterk.

Meer op




Tags

lausanne confrontatie torpedo alom geloofd lancy opgestoken rapo rusland schurman uefa zwisterland zwisterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alders berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao faberski farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim jong kiki konadu kroes pasveer praag rasmussen rensch rugani sevic skimovic slavia sutalo traore weghorst wijndal