Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje zet belangrijke stap richting WK kwalificatie; Van der Vaart geschorst voor duel tegen Finland

4 juni 2005 22:35

Verslaggever: RvN

Oranje heeft een belangrijke stap richting WK kwalificatie. Na de 0-2 uit bij Roemenie won het Nederlands elftal nu ook thuis met 2-0 van Roemenie. Robben voor rust en Kuyt na rust waren de doelpuntenmakers. Van der Vaart stond in de basis op het middenveld, Heitinga achterin in het centrum. In de tweede helft verving Nigel de Jong Mark van Bommel, een beloning voor zijn goede spel op de training bij het Nederlands elftal. Ook Maduro mocht vlak voor tijd nog invallen.

Voor Van der Vaart einigde hiermee het seizoen. In de slotfase liep hij tegen een gele kaart op wegens shirtje trekken op het middenveld. Hij is daardoor geschorst voor de interland van komende woensdag tegen Finland en kan zich dus volledig gaan voorbereiden op zijn trouwerij.

Meer op




Tags

vaart finland kwalificatie oranje roemenie bommel einigde heitinga jong kuyt maduro nigel robben shirtje trouwerij voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper