Transparent
Inloggen
Sluiten

Bondscoach Roemeni? laakt Ajax

4 juni 2005 13:55

Verslaggever: P.

Nicloae Mitea en Bogdan Lobont zijn er extra op gebrand vanavond met Roemeni? tegen het Nederlands elftal een goed resultaat neer te zetten, aldus de Roemeense bondscoach Piturca in de papieren versie van Het Parool. De internationals willen volgens hem daarmee een signaal naar Ajax afgeven:

"Volgens de bondscoach werden beide internationals gekweld door priv?-problemen. Ze hebben zich erover beklaagd dat Ajax hen te weinig steun biedt in een moeilijke periode. Piturca: 'Lobont en Mitea hebben zelf hun problemen opgelost, omdat de club hen niet de hulp bood die gebruikelijk is in zulke gevallen'."

Piturca wilde niet ingaan op persoonlijke details, Het Parool rept over de vormcrisis van Mitea en het op de klippen lopen van het huwelijk van Lobont en het vertrek van zijn ex-vrouw en zoon naar Roemeni

Meer op




Tags

roemeni lobont mitea piturca laakt beklaagd bogdan gekweld huwelijk klippen nicloae priv rept vormcrisis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper