Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerucht in Sportweek: Opnieuw Braziliaanse back voor Ajax?

30 mei 2005 13:28 - Sportweek

Verslaggever: RvN

Het sportblad Sportweek kijkt in haar uitgave die dinsdag in de winkel ligt vooruit naar het Wk onder 20 met een interview met Hedwiges Maduro en blikt met o.a. Heitinga terug naar het WK onder 20 in 2001.

Het blad meldt verder dat Ajax na Maxwell en Filipe opnieuw een Braziliaanse back op het oog heeft. Nu zouden de scouts van Ajax hun oog hebben laten vallen op de jeugdige rechtsback van Cruzeiro, Jonathan Cicero Moreira, voetbalnaam Jonathan. Hij speelde met Cruzeiro mee op de Toernooien van Terborg en de Gestion Copa. Bij de laatste werd hij speler van het toernooi.

Meer op Sportweek




Tags

sportweek cruzeiro jonathan blad cicero filipe gestion hedwiges heitinga jeugdige maduro maxwell moreira sportblad terborg voetbalnaam winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht