Transparent
Inloggen
Sluiten

Hatem Trabelsi Man of the Season 2004-2005

Verslaggever: P.

Hatem Trabelsi is volgens de leden van Ajax Netwerk de opvolger van Zlatan Ibrahimovic. De Tunesische verdediger is verkozen tot Man of the Season, de beste speler van het seizoen, 2004-2005. Over het gehele seizoen genomen behaalde Trabelsi 66 punten. Na een slepend arbeidsconflict met Ajax maakte Trabelsi een indrukwekkende terugkeer in het team. Al in zijn eerste wedstrijd was Hatem Trabelsi een van de beste Ajacieden op het veld, hoewel hij een aantal maanden niet had gespeeld. In het einde van het seizoen bleek met name de rechterkant Trabelsi - De Jong - Pienaar ijzersterk.

De naar de Bundesliga vertrokken Rafael van der Vaart komt met een totaal van 61 punten op de tweede plaats. de laatste keer dat Van der Vaart de top-3 in deze verkiezing wist te behalen was in het seizoen 2002-2003 toen hij Cristian Chivu (tweede plaats) en Zlatan Ibrahimovic (eerste plaats) voor zich had.

Mauro Rosales, de Argentijnse aanvaller die zich al snel tot een publiekslieveling ontpopte, heeft ondanks zijn langdurige blessure de derde plaats in het klassement bereikt.

Het aantal proteststemmen wegens de slechte wedstrijden die de supporters voorgeschoteld kregen is terug te vinden de klassering van 'Niemand'.

De definitieve top-10:

1 Hatem Trabelsi 66,0
2 Rafael van der Vaart 61,0
3 Mauro Rosales 54,0
4 Wesley Sneijder 43,0
5 Julien Escud? 41,0
5 Steven Pienaar 41,0
7 Ryan Babel 39,0
8 Niemand 38,0
9 Nigel de Jong 37,0
10 Maxwell 32,0

Meer op Hall of Fame: en eindstand




Tags

trabelsi hatem vaart ibrahimovic jong mauro pienaar rafael rosales zlatan arbeidsconflict babel bundesliga chivu cristian escud ijzersterk julien klassement klassering maxwell nigel proteststemmen publiekslieveling slepend tunesische voorgeschoteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht