Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfersom 5,1 miljoen euro'; website HSV plat na bekendworden transfer

27 mei 2005 21:14 - Hambuerger Morgenpost

Verslaggever: RvN

Volgens het Duitse Hamburger Morgenpost bedraagt de transfersom die HSV aan Ajax zou betalen voor Ajax voor de transfer van van der Vaart 5,1 miljoen euro. Als dat klopt zou dat dan toch minder zijn dan het bedrag waar het op af leek te stevenen gezien de geruchten. HSV zou dat bedrag in twee termijnen mogen betalen. Indien Van der Vaart voor het einde van zijn contract wordt doorverkocht, zou de middenvelder voor een klein percentage meedelen in de transfersom, maar dan alleen als de transfersom meer 6 miljoen euro bedraagt, zo meldt de krant. Diezelfde krant die het bericht vandaag al vroeg bracht, zat overigens wel een jaar mis met de lengte van het contract.

Nadat het nieuws over de transfer van Rafael van der Vaart bekend werd gemaakt, moet er een enorme toeloop zijn gekomen naar de officiele website van HSV. De site is inmiddels al geruime tijd niet meer te bereiken.

Meer op Hambuerger Morgenpost




Tags

hsv vaart bekendworden plat doorverkocht hamburger morgenpost rafael toeloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper