Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse tevreden over loting

29 september 2000 19:24

Verslaggever: M

Co Adriaanse toonde zich vandaag tevreden over de uitkomst van de loting voor de tweede ronde van de UEFA Cup. Het lot bepaalde dat Ajax het om moet gaan nemen tegen de Zwitserse club Lausanne Sports. 'Het is een mooie loting, heel gunstig. Zeker als je bedenkt dat er veel sterke ploegen zijn die je kunt treffen', aldus de hoofdcoach van Ajax. De Amsterdammers ontliepen FC PAOK Thessaloniki, MTK Hungaria FC, TS Wisla Krakow, FC Tirol Innsbruck en Viborg.

Ajax was vooral content met het feit dat Zwitserland een 'normaal' land is en Lausanne snel en makkelijk bereikbaar is. Een delegatie van Ajax zal dit weekend al bij de competitiewedstrijd tegen Yverdon aanwezig zijn om de club, die in de eerste ronde overtuigend Torpedo Moskou versloeg, aan het werk te zien. Trainer en spelers bekenden nog weinig van de club af te weten.

Meer op




Tags

adriaanse lausanne bedenkt bekenden bereikbaar delegatie hungaria innsbruck krakow lot mtk ontliepen paok thessaloniki tirol torpedo uefa viborg wisla yverdon zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde afwijzing akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic taylor zucht