Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff twijfelt aan keuze van Van der Vaart voor HSV

23 mei 2005 18:49 - Cruijff.com

Verslaggever: RvN

In zijn exclusieve column voor De Telegraaf en Cruijff.com twijfelde Cruijff over de keuze van Van der Vaart voor HSV. "Ik weet niet wat ik er van denken moet. Laten we vooral voor Rafael hopen, dat hij een goede keuze heeft gemaakt. Alleen was mijn eerste reactie toch, wat een type zoals hij bij HSV te zoeken heeft. Zeker gezien hun manier van voetballen.

"Wat ik wel zeker weet, is dat deze keuze twee jaar geleden niet aan de orde zou zijn geweest. Bepaalde zaken zijn de afgelopen jaren blijkbaar anders gelopen dan vooraf was ingeschat. Omdat ik niet van alle details op de hoogte ben, kan ik moeilijk het hoe en waarom beoordelen. Maar nogmaals, ik gun Rafael het beste en hoop dat de toekomst zal uitwijzen dat hij met HSV goed heeft gegokt."

Meer op Cruijff.com




Tags

hsv vaart rafael twijfelt column gegokt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper