Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax loot Lausanne Sports

29 september 2000 08:04 - Officiele site Lausanne Sports

Verslaggever: RvN

Ajax moet het in de tweede ronde van de UEFA Cup opnemen tegen de Zwitserse club Lausanne Sports. Dat heeft de loting vanmiddag om 12:00 uur in Geneve uitgewezen. De eerste wedstrijd staat op donderdag 26 oktober op het programma in Zwitserland en twee weken later zal de return in Amsterdam afgewerkt worden. De Amsterdammers plaatsten zich gisteren voor de volgende ronde door een 3 - 0 overwinning op AA Gent, nadat twee weken eerder al in Belgie met 6 - 0 was gewonnen. Lausanne Sports was in de eerste ronde te sterk voor Torpedo Moskou. De Zwitsers wonnen in Rusland knap met 2 - 0. De eerste wedstrijd was in 3 - 2 geeindigd.

De Officiele site van Lausanne Sports is te vinden via bovenstaande link.

Later meer...

Meer op Officiele site Lausanne Sports




Tags

lausanne belgie bovenstaande geneve gent rusland torpedo uefa zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos