Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart: contract voor vier jaar

21 mei 2005 09:12

Verslaggever: RvN

In zijn exclusieve column voor De Telegraaf laat Rafael van der Vaart weten een mondeling akkoord te hebben bereikt over een contract van vier jaar. Als de clubs er volgende week uitkomen, kan de champagne uit de koelkast, aldus de middenvelder.

"Tot voor kort was het mijn droom om in Spanje te spelen. Er was ook serieuze interesse uit het land waar een deel van mijn roots liggen, maar de clubs die ik voor ogen had, meldden zich niet. Dus was de keuze voor HSV eenvoudig." Ik kom liever ergens binnen waar men heel blij is met mijn komst dan dat ik ergens word opgedrongen en nauwelijks aan spelen toekom."

"Het vertrek bij Ajax valt me loodzwaar. Ajax is de club waar ik ontzettend veel aan heb te danken. Dat ik na dit seizoen hoe dan ook uit Amsterdam wilde vertrekken, is door sommigen uitgelegd als gebrek aan clubliefde. Fout. Mijn beslissing komt juist voort uit clubliefde. Als ik mijn contract tot de zomer van 2006 gewoon zou uitdienen, ontvangt Ajax helemaal niets voor me. Nu past alles. Ik ga naar een mooie club en Ajax incasseert nog een miljoenenbedrag. [...] Ooit hoop ik terug te keren bij Ajax. Al is het nu wat vroeg om daar al over te praten."

Meer op




Tags

vaart clubliefde champagne column danken hsv incasseert koelkast loodzwaar meldden miljoenenbedrag mondeling opgedrongen rafael telegraaf toekom uitdienen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos