Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart wil naar club waar hij verzekerd is van basisplaats

13 mei 2005 17:42 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Rafael van der Vaart liet vanmiddag tegenover journalisten weten dat het nog niet definitief is dat hij weggaat. "De kans bestaat. Daarom heb ik nog niet het vreemde gevoel van iemand die bezig is aan zijn laatste stappen bij Ajax. Dat gebeurt pas als het echt zo ver is." Tijdens zijn revalidatie kwam hij tot de conclusie dat hij toe is aan iets nieuws. "Die gedachte heeft met zoveel dingen te maken, maar het is duidelijk dat de laatste anderhalf jaar niet makkelijk zijn geweest. Er zijn veel dingen gebeurd. Maar ik heb nooit problemen met de club gehad."

HSV is voor Van der Vaart een serieuze optie omdat ze hem achter de spitsen willen gaan opstellen en hij daar aan spelen toe kan komen. "Ik wil wel elke week spelen, ook met het oog op het Nederlands elftal. Dus ik wil zeker zijn dat ik een basisplaats heb."

Meer op Ajax.nl




Tags

vaart hsv rafael revalidatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper