Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart enthousiast over HSV; nog eens naar Hamburg; PSV afgezegd

Verslaggever: RvN

In een interview met Die Welt liet Rafael van der Vaart zich wel zeer lovend uit over HSV. "De kansen op een keuze voor HSV zijn goed. HSV is een grote club., de Bundesliga behoort tot de beste competities van Europa en ik heb het gevoel dat ik met open armen ontvangen word. Dat werd me in het gesprek met het bestuur en de trainer zeer duidelijk. Voor mij is het belangrijk om te spelen. Mij is HSV bevallen, mijn vriendin is het bevallen, ik wil nu nog een keer met mijn vader Ramon naar Hamburg rijden. Ook zijn mening is voor mij erg belangrijk."

"Naast HSV zijn er nog een paar andere serieuze aanbiedingen. Ik wil me daar een goed beeld van vormen en dan voor de club kiezen waar ik het beste gevoel voor heb. Feit is dat ik Nederland zal verlaten. PSV heb ik afgezegd, Dat kan ik de Ajax fans niet aandoen. Daarbuiten is het ook tijd om iets nieuws te leren kennen."

Meer op Interview Van der Vaart in Die Welt




Tags

hsv hamburg vaart aandoen bestuur bundesliga daarbuiten nederland rafael welt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper