Transparent
Inloggen
Sluiten

HET ECHTE AJAX-LOGO KOMT NIET TERUG, WEL AANPASSING HUIDIG LOGO

11 mei 2005 11:28 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Ajax heeft een beslissing genomen omtrent de terugkeer van het echte logo. Op de offici?le site heeft Ajax de uitslag van de vergadering van gisteravond bekendgemaakt. Ajax constateert dat het huidige logo niet op sympathie kan rekenen, maar trekt daaruit niet de conclusie dat het door de supporters als ?cht gewaardeerde logo terug zou moeten keren als boegbeeld van de club. Ajax is uitdrukkelijk van mening dat het oude logo in de oorspronkelijke vorm niet geschikt is en zo niet kan terug keren. Het oude logo past volgens het bestuur niet meer bij het huidige en toekomstige Ajax. De club gaat wel het huidige logo aanpassen en zal die aanpassingen aan de ledenraad voorleggen.

"Bestuur en directie van Ajax zijn uitdrukkelijk van mening dat het oude logo in de oorspronkelijke vorm niet geschikt is en zo niet kan terug keren. Het oude logo past niet meer bij het huidige en toekomstige Ajax. Een aantal kenmerken van dit oude logo is sterk en heeft een grote uitstraling, maar andere zaken zoals compositie, typografie en indeling zijn in deze tijd niet geschikt. Ajax heeft niet alleen een glorieus verleden maar bovenal een grote toekomst. Ons logo dient ook d?t uit te stralen.

Na een indringende discussie heeft de Ledenraad ingestemd het logo aan te passen. De Ledenraad heeft daarbij expliciet aangegeven dat daarvoor overleg nodig is met supporters. Bestuur en directie zullen dit op korte termijn doen en met voorstellen komen die dan aan de ledenraad zullen worden voorgelegd."


Het nieuw te ontwikkelen logo zal worden gebaseerd op het klassieke logo, zo voegt Highlow.nl toe.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

logo ledenraad bestuur uitdrukkelijk boegbeeld cht compositie constateert expliciet glorieus highlow indeling indringende ingestemd kenmerken sympathie typografie uitstraling voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht