Transparent
Inloggen
Sluiten

Kicker: etentje Van der Vaart bij HSV na competitieduel

9 mei 2005 19:23

Verslaggever: RvN

Het Duitse magazine Der Kicker meldt dat dat Rafael van der Vaart samen met zijn aanstaande vrouw en zaakwaarnemer Soren Lerby zondag op de tribune zat bij HSV. Aansluitend zou het drietal een diner hebben gehad met de voorzitter, technisch directeur en coach van HSV. De Duitse club zou Ajax op de hoogte hebben gesteld van de interesse. In het gesprek zou de club de interesse van Van der Vaart hebben willen polsen.

Volgens Der Kicker moet Van der Vaart 4 miljoen euro kosten. De middenvelder zou hebben verklaard onder de indruk te zijn van de sfeer bij HSV. Volgens de technisch directeur was het een positief gesprek, maar zal een transfer moeilijk zijn vanwege de concurrentie van andere geinteresseerde clubs.

Meer op




Tags

hsv vaart kicker etentje aansluitend diner lerby magazine polsen rafael soren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos