Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax heeft geen kind aan RKC: 4-0

7 mei 2005 21:24

Ajax won zaterdag in eigen huis overtuigend van RKC Waalwijk. De ploeg had geen kind aan de ploeg uit Waalwijk en won uiteindelijk met 4-0 via doelpunten van achtereenvolgens Ryan Babel, Grygera, Nigel de Jong en Charisteas. Opmerkelijk was dat de Ajax coach geen enkele keer wisselde.

Toch was er niet al teveel te beleven in de Arena. Het tempo was niet al te hoog en omdat RKC eigenlijk alleen naar Amsterdam was gekomen om geen al te grote nederlaag te leiden was er geen moment sprake van een echte wedstrijd. Een opleving na ruim een half uur spelen zorgde voor twee doelpunten in drie minuten tijd via Babel en Grygera.

In de tweede helft waren het De Jong en Charisteas die in het laatste kwartier scoorden, de laatste zelfs in blessuretijd. Daarmee gingen de Ajax fans toch nog met een aardig slot naar huis.



[later meer]




Tags

rkc kind babel charisteas grygera jong arena nigel opleving opmerkelijk slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper