Ruime zege voor plichtmatig spelend Ajax

30 april 2005 20:20

Ajax is het zomervoetbalavondje in Roosendaal goed doorgekomen. De wedstrijd had hetzelfde beeld als de wedstrijd tegen De Graafschap, met het verschil dat de Ajacieden nu het doel w?l wisten te vinden: RBC werd met 1-4 opzijgezet. Van een echte wedstrijd was geen sprake. In de eerste helft speelde RBC sterk verdedigend en kreeg het slechts ??n kans, waar knullig mee omgesprongen werd. Ajax leidde bij rust al met 0-3. Pas in het laatste kwartier van de tweede helft leefde RBC op en wist het via Tim Smolders in de 79ste minuut een keer te scoren omdat Ajax daarvoor alle ruimte gaf. Het was de enige kans van RBC in de tweede helft.