Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in slotfase langs De Graafschap

24 april 2005 16:19

Ajax heeft in een hele moeizame competitiewedstrijd in de Arena met 1-0 gewonnen van De Graafschap. Die goal kwam pas vier minuten tot stand via een kopbal van Anastasiou. In de 34ste minuut werd het elftal van De Graafschap teruggebracht tot tien man. Kalezic werd van het veld gestuurd na een overtreding op Sneijder. Ajax had eigenlijk de gehele wedstrijd het balbezit. Tegen een stug verdedigend De Graafschap had de ploeg moeite om echte kansen te creeren. Toch waren die er meer dan voldoende. Tot twee keer toe werd om dubieuze redenen goals van Ajax afgekeurd. In de slotfase was het dan toch Anastasiou die de verlossing bracht met zijn kopbal, een moeizame maar verdiende overwinning van Ajax.




Tags

graafschap anastasiou arena kalezic teruggebracht verlossing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eriksen farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun sosa sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur vos zorgeloos