Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: "Barcelona vreest vertrek Rijkaard"

21 april 2005 08:04 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

In het Algemeen Dagblad wordt gemeld dat Frank Rijkaard Barcelona in het ongewisse laat over zijn toekomst bij de Catalaanse club. Het bestuur van Barcelona is er niet zeker van dat Rijkaard zijn contract zal verlengen en vreest dat hij de lokroep van zijn oud-clubs als Ajax, waar nog steeds een technisch directeur wordt gezocht, niet kan weerstaan.

Rijkaard schijnt bij Barcelona ontevreden te zijn over de inmenging van het bestuur in het technische beleid van de club. Eerdaags was vice-voorzitter Sandro Rosell de grote man van de aankopen. Hij trok onder andere Ronaldinho aan. Frank Rijkaard wil echter zelf de besluit op dit gebied nemen, samen met technisch directeur Txiki Begiristain. Rosell is overigens al op een zijspoor gezet na een conflict met voorzitter Laporta. Dat neemt echter niet weg dat het bestuur van Barcelona nog steeds geen keiharde toezegging van Rijkaard heeft gekregen dat hij zijn contract wil verlengen. Rijkaard tekende in 2003 een contract voor tweemaal twee seizoenen. Op 30 juni 2005 loopt het eerste contract af.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

rijkaard barcelona bestuur rosell begiristain catalaanse eerdaags inmenging laporta lokroep ongewisse ronaldinho sandro toezegging txiki weerstaan zijspoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos