Transparent
Inloggen
Sluiten

Opstelten stuurt treinen met Ajacieden terug, gewonde door vuurwerkbom, wedstrijd begint 12.45 [UPDA

Verslaggever: P.

RTL-teletekst meldt dat burgemeester Opstelten van Rotterdam uit veiligheidsoverwegingen enkele treinen met Ajacieden heeft teruggestuurd waardoor het voor hen niet mogelijk is de match te zien. Er zou met stenen en vuurpijlen zijn gegooid en supporters zouden een stilstaande trein verlaten hebben.

Tegelijkertijd meldt Radio Rijnmond dat bij De Kuip een supporter gewond geraakt is door een vuurwerkbom. Het explosief ontplofte in zijn eigen zak. Het is is inmiddels duidelijk, volgens Canal plus, dat het NIET om een Ajacied ging.

Inmiddels is bekend geworden dat er helemaal geen Ajacieden naar binnen zouden mogen in De Kuip.

Volgens de Rotterdamse politie zijn de supporters om half 3 met bussen naar Amsterdam vervoerd waar iedereen bij aankomst zal worden aangehouden. Over de trein met supporters die tussen Capelle en Nieuwekerk staat bestaat nog onduidelijkheid.

Meer op scanner politie rotterdam rijnmond




Tags

opstelten treinen vuurwerkbom gewonde kuip stuurt trein upda aangehouden aankomst canal capelle gewond match nieuwekerk onduidelijkheid ontplofte rijnmond stenen stilstaande teletekst teruggestuurd veiligheidsoverwegingen vuurpijlen zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht