Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax contracteert Manucharyan

15 april 2005 18:02 - Ajax

Verslaggever: GD

Edgar Manucharyan heeft vandaag een driejarig contract getekend bij Ajax. De jonge Armeense spits werkte een succesvolle stage af, en maakte daarbij een uitstekende indruk op de technische staf. Ajax bereikte vandaag met Manucharyan's huidige club Pyunik FC overeenstemming over een overgang van het grootste talent van Armeni?. Het contract gaat in op 1 juli 2005, hij zal zich dan bij de selectie voegen voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Manucharyan werkte afgelopen december al een stage af bij Ajax, maar in de oefenwedstrijd van het eerste elftal tegen Barcelona moest hij al na een kwartier geblesseerd uitvallen. Hij revalideerde daarna maandenlang bij Ajax, en de afgelopen weken kreeg de inmiddels weer volledig fitte Manucharyan een nieuwe kans om zich te bewijzen. Deze kans greep hij met beide handen aan.

De jonge spits was uiteraard dolblij met zijn transfer naar Ajax. ,,Vanaf toen ik een klein jongetje was heb ik Ajax altijd gevolgd. Ik zal de finale in 1995 van de Champions League nooit vergeten. Ajax bewees dat je met mooi voetbal hard en defensief voetbal kunt overwinnen. Vanaf toen ben ik de club nog intensiever gaan volgen. Dat ik nu bij Ajax teken, is een droom. Ik hoop wat extra's te kunnen brengen."

Meer op Ajax




Tags

manucharyan contracteert stage armeense armeni barcelona dolblij intensiever jongetje overwinnen pyunik revalideerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos