Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: kijken naar tweede plaats niet reeel

7 april 2005 23:02

Danny Blind liet na afloop weten blij te zijn dat de ploeg wist te winnen en daarmee de eerste overwinning onder zijn leiding binnenhaalde. 'Soms waren er goede momenten, soms minder goede. Maar belangrijker is dat je dingen terugziet waar ik naar toewil. Dat is op dit moment belangrijker. We vergaten twee tot drie goals te maken waardoor het wel leuker is. Maar belangrijker is het om te zien hoe ze omgaan met de wijzigingen die ik doorvoer. Ik probeer ze te benadrukken dat ze moeten laten wat geweest is en aan de slag gaan met dingen die ik in wil brengen. Dan mag en moet je misschien wel fouten maken om dit erin te krijgen."

Volgens Blind is hoop op een tweede plaats niet reeel. "Het verschil is zeven punten met nog zeven wedstrijden. Als we van AZ winnen is het nog vier punten met zes duels. Als we van heerenveen gewonnen hadden was het reeel geweest. Nu kijk je misschien met een heel klein schuin oogje naar boven, maar dat is niet reeel."




Tags

blind binnenhaalde danny doorvoer heerenveen oogje schuin terugziet toewil vergaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eredivisie eriksen forbs godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kopduel mannsverk passing potter rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam