Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste posterverkoop: ?Geef Ajax z?n gezicht terug!?

6 april 2005 23:23

Verslaggever: ajaxlogo.nl

Voor en na de wedstrijden tegen Willem II en AZ is er voor het laatst de mogelijkheid om in het bezit te komen van de campagneposter waarbij het klassieke Ajax-logo het huidige verplettert. Naast het feit dat dit voor iedere Ajacied een waar collectors-item is, is het erg belangrijk dat je er een koopt. Een goede actie voeren kost namelijk geld, veel geld? dus koop de poster en steun de campagne!

Wees creatief. Hang de poster achter je raam of op een andere goede plaats en stuur je foto naar info@ajaxlogo.nl Wij plaatsen hem dan op de website. De poster kost 2 euro per stuk, het elastiekje krijg je gratis en voor niets! Of je koopt 10 stuks voor 15 euro en dan krijg je er een mooie koker bij.

De verkooppunten rond de wedstrijd tegen Willem II zijn in het supportershome en bij het verkooppunt van vak 410 op de omloop van de tweede ring. Bij Ajax - AZ wordt ook bij Noord (omgeving Sunrise) en Zuid (omgeving Febo) verkocht.




Tags

poster posterverkoop ajaxlogo campagne campagneposter collectors creatief elastiekje febo foto hang koker logo omloop raam ring stuks sunrise supportershome verkooppunt verkooppunten verplettert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper