Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: "Keuze Lobont op tribune te zetten was bewust"

4 april 2005 12:28 - Het Parool

Verslaggever: P.

Het lijkt er op dat Danny Blind er de voorkeur aan geeft om volgend seizoen door te gaan met Hans Vonk en Maarten Stekelenburg. De trainer/coach van Ajax liet doorschemeren dat de keuze om Lobont op de tribune te zetten een bewuste keuze was. Eerder is gemeld dat Ajax Vonk heeft laten weten dat het nog een jaar met hem door wil.

In Het Parool werden de volgende woorden van Blind opgetekend: ''Vonk speelde omdat hij meer rust kan brengen. En de keuze om Stekelenburg en niet Lobont op de bank te zetten, was een bewuste.'' Bogdan Lobont, eveneens doelman van het nationale elftal van Roemeni?, heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2008.

Meer op Het Parool




Tags

lobont blind vonk stekelenburg bogdan danny hans roemeni

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos