Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff nuanceert berichten over zijn advies

21 maart 2005 09:56

Verslaggever: RvN

In zijn exclusieve column nuanceerde Johann Cruijff de berichtgeving over zijn advies aan Ajax. Hij liet weten vooral te hebben gehamerd om eerst de organisatie op orde te krijgen. In zijn ogen zal elke nieuwe trainer dezelfde problemen tegenkomen. Hij liet weten positief te zijn over zowel Jol als Blind, hoewel de laatste het voordeel heeft om al op de hoogte te zijn van de interne problemen. Blind zou het beste uit de interne peiling zijn gekomen, zo werd hem gemeld. Cruijff had daarop laten weten niet tegen Blind te zijn, maar bovenal aan te dringen om de problemen op te lossen. Hij gaf in zijn column aan dat Blind zeker wel kan rekenen op zijn steun.

Meer op




Tags

blind column interne nuanceert gehamerd johann jol nuanceerde peiling tegenkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos