Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind niet geschrokken van resultaat

20 maart 2005 16:55

Danny Blind liet na afloop voor de camera's weten niet geschrokken te zijn van het spel van Ajax en het uiteindelijke resultaat. "Ik maak me ook helemaal geen zorgen over volgend seizoen, maar ik maakte me wel zorgen dat er vandaag een doemscenario zou uitkomen." Dat het daar toch een beetje op aanliep, had volgens Blind vooral te maken met het meer geslepener middenveld van PSV dat op de juiste momenten gas gaf of juist gas terugnam. "Geschrokken van PSV ben ik niet, maar wel dat de zwakte van dit team zo bloot wordt gelegd. Ik wist waar die zwakte ligt, maar dat is niet in drie dagen om te draaien."

Volgens de Ajax coach moet de ploeg blijven streven naar de tweede plaats, maar zal dat na de nederlaag veel moeilijker worden om te behalen.




Tags

blind zwakte aanliep bloot danny doemscenario geslepener terugnam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos