Transparent
Inloggen
Sluiten

Elftal Blind wijkt op een positie af van ideale elftal Ajax fans

20 maart 2005 12:01

Verslaggever: RvN

In het ideale elftal van de leden van Ajax Netwerk, berekend door de bijna 2300 ingezonden favoriete opstellingen samen te voegen, is de afgelopen dagen een verandering gekomen. De Griek Charisteas heeft een plaatsje veroverd in het basiselftal. Bij 39,5% van de leden heeft hij een plaats in de basis. Daarmee blijft hij Mitea (38,9%), De Ridder (23,7%) en Boukhari (20,7%) nog voor. Stekelenburg blijft met 44% Lobont (35.7%) nog voor.

Opstelling:

Ryan Babel (72.4%) Angelos Charisteas (39.5%) Mauro Rosales (90.6%)

Rafael van der Vaart (90.5%) Wesley Sneijder (75.6%) Tom?s Gal?sek (63.0%)

Maxwell (96.2%) Julien Escud? (73.3%) Johnny Heitinga (79.9%) Hatem Trabelsi (86.9%)

Maarten Stekelenburg (44.0%)

Als we alleen kijken naar de opstellingen die de laatste maand zijn opgegeven of aangepast dan is het enige verschil dat Lobont weer de voorkeur krijgt afgaande op de laatste wedstrijden.

Danny Blind heeft zijn eerste elftal, zoals dat tegen PSV in het veld komt, slechts op een positie daadwerkelijk anders dan de fans graag zouden zien. Door blessures van Stekelenburg en Galasek is hij 'gedwongen' Lobont en Maduro op diens plaatsen te zetten. De enige echte wijziging is dat Blind ervoor kiest Babel in de spits te laten starten in plaats van Charisteas. Boukhari komt voor de Griek in de plaats maar begint dus op links.


Geef jouw opstelling op of pas hem aan en geef advies aan Danny Blind.

Meer op




Tags

blind charisteas lobont stekelenburg babel boukhari danny griek opstellingen wijkt angelos basiselftal escud gal galasek hatem heitinga ingezonden johnny julien maduro mauro maxwell mitea opgegeven plaatsje rafael ridder rosales sek tom trabelsi vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos