Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: eerst aan korte termijn denken

14 maart 2005 17:57 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Danny Blind liet op de persconferentie weten dat het doel voor Ajax nu eerst op korte termijn dient te liggen. In de resterende competitieduels moet een Champions League plaats worden afgedwongen en dat ligt volgens Blind nog binnen bereik. Daarnaast wil hij de Amstel Cup naar zich toetrekken. "Ik heb niet de illusie veel veranderingen door te voeren. Misschien moet ik iets anders doen dan wat ik normaal zou doen, omdat we nu op korte termijn moeten werken. Maar uiteraard kan ik geen dingen doen die tegen mijn natuur ingaan. Het is echter niet aan de orde om toekomstmuziek te laten horen. We moeten ons concentreren op de eerstvolgende wedstrijd."

Meer op Ajax.nl




Tags

blind afgedwongen amstel competitieduels danny natuur toekomstmuziek toetrekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eredivisie eriksen farioli forbs godts hato henderson hlynsson jong kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun simpele sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam vos zorgeloos