Transparent
Inloggen
Sluiten

The Guardian: Jol sprak met Jaakke en Van Eijden [update]

10 maart 2005 06:55

Verslaggever: RvN

Kwaliteitskrant The Guardian meldt dat Martin Jol een onderhoud heeft gehad met voorzitter Jaakke en directeur Van Eijden. Jol zou nog steeds de eerste kandidaat zijn van Ajax. Jol zou daarin hebben laten weten eigenlijk een morele verplichting te voelen aan Tottenham Hotspur. Hij zou een beslissing willen nemen over zijn toekomst op het moment dat Ajax een akkoord zou bereiken met de Spurs over een afkoopsom van zijn nog twee jaar lopende contract.

In dezelfde krant bevestigde Portsmouth dat Ronald Koeman een van de kandidaten op hun lijstje is voor de positie van manager bij hun club. Koeman deed dinsdag al een open sollicitatie voor een functie in Engeland waardoor zijn naam daar de komende tijd vaker zal gaan vallen.

Ook The Times maakt melding over het gesprek en geeft aan dat de afkoopsom een probleem kan gaan vormen voor Ajax. Daarnaast zou Jol genoegen moeten nemen met minder salaris, maar hij zou meer macht gaan krijgen dan alleen op coaching gebied.

Meer op




Tags

jol eijden guardian jaakke koeman coaching engeland kwaliteitskrant macht onderhoud portsmouth sollicitatie spurs times tottenham verplichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper