Transparent
Inloggen
Sluiten

Update overleg Ajax en ASD

7 maart 2005 20:44 - Dapprestrijders.nl

Verslaggever: P.

De Ajax supporters delegatie heeft vandaag een update geplaatst. Verschillende supportersgerelateerde zaken kome aan bod. In de eerste plaats is er een gesprek met Ajax geweest over het nieuwe supportershome. Het streven is deze op de oude locatie bij het trainingsveld te herbouwen, dat er een langlopende vergunning wordt afgegeven en dat het honk beter beveiligd zal worden.

Het door John Jaakke bij de meeting tussen ASD, supporters en bestuur in het home toegezegde onderzoek naar het herinvoeren van het echte Ajaxlogo zal naar verwachting rond 30 mei afgerond worden. Er wordt een werkgroep samengesteld die zicht over de 'problematiek' met betrekking tot het 'jodenimago' van Ajax en zijn supporters zal hebben. Ook de supporters zullen hierin vertegenwoordig zijn, zo is de bedoeling. Voorts blijft er natuurlijk het streven het stadion van binnen en buiten zo veel mogelijk de Ajax-uitstraling te geven, waar aan gewerkt moet worden.

Ten slotte zal Ajax.nl meer supportersgerelateerde zaken behandelen, dit ter verbetering van de communicatie tussen club en supporters.

De ASD en Ajax hebben eveneens de afspraak gemaakt om afgesproken de gesprekken te intensiveren. Het overleg zal voortaan op een maandelijkse basis plaatsvinden, op verschillende sites zullen de resultaten van dat overleg worden gepubliceerd.

Meer op Dapprestrijders.nl




Tags

asd supportersgerelateerde afgegeven ajaxlogo behandelen bestuur beveiligd delegatie herinvoeren honk jaakke jodenimago kome langlopende locatie maandelijkse meeting problematiek slotte supportershome toegezegde uitstraling vergunning vertegenwoordig werkgroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht