Transparent
Inloggen
Sluiten

Derksen: kans op Blind als coach wordt groter; Blind bevestigt gesprekken

7 maart 2005 20:39

Verslaggever: RvN

Volgens Johan Derksen moet er niet gek van opgekeken worden als Danny Blind aan het einde van de week toch wordt aangesteld als hoofdcoach. Volgens Derksen kan Cruijff het eigenlijk niet maken om Ten Cate aan te bevelen gezien zijn rol bij Barcelona. Jol zou volgens Derksen nog niet benaderd zijn, Ajax zou vrezen dat hij niet weg zou willen bij de Spurs danwel te duur zou zijn. Tegelijkertijd zou Ajax moreel bijna niet om Blind heen kunnen, gezien een mondelinge afspraak met Blind, aldus Derksen in het programma Voetbal Insite.

[update] Op VI.nl, de site van hoofdredacteur Johan Derksen, bevestigt Blind dat hij heeft gesproken met Ajax en dat er meer gesprekken zullen volgen. VI meldt dat Ajax dit weekend wel gesproken zou hebben met Jol.

Meer op




Tags

blind derksen jol barcelona bevelen cate danny hoofdredacteur insite moreel opgekeken spurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos