Transparent
Inloggen
Sluiten

Derksen voegt naam Laudrup toe aan geruchten

28 februari 2005 20:49

Verslaggever: RvN

Johan Derksen kon in het programma Voetbal Insite ook niet veel meer duidelijkheid geven over de geruchtencarroussel bij Ajax voor de posities van coach en technisch directeur. Volgens hem zou Van Eijden hebben laten weten dat de nieuwe TD niet noodzakelijk eerder hoeft te worden aangesteld dan de nieuwe coach. Derksen had het idee dat de naam van Jol vooral door de zaakwaarnemer zou zijn gepusht, hetgeen wel in overeenstemming lijkt met diens uitlatingen. Ten Cate zou hebben laten weten nog een vierjarig contract te hebben.

Derksen liet verder weten dat de naam Spelbos waarschijnlijk door Cruijff zal zijn gepusht (het ligt voor de hand voor de positie van TD). Een nieuw gerucht dat Derksen op had gevangen was de naam van Michael Laudrup voor de TD-positie. Die zit nu bij Brondby.

Meer op




Tags

derksen laudrup brondby cate eijden geruchtencarroussel insite jol michael spelbos vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal