Transparent
Inloggen
Sluiten

Boeve ziet AA Gent gelijkspelen

11 september 2000 12:22 - Sportnet

Verslaggever: M

AA Gent had zaterdagavond in de Belgische competitie een zwakke generale voor het UEFA Cup duel dinsdag tegen Ajax. De club uit Gent kwam op het veld van Westerlo niet verder dan een 0 - 0 gelijkspel. Peter Boeve bekeek voor Ajax de wedstrijd vanaf de tribune. Na vijf wedstrijden staat AA Gent nu op een zesde plaats in de competitie met 10 punten, 5 punten achter koploper Club Brugge, dat nog zonder puntverlies is.

Met het oog op het duel tegen Ajax had Henk Houwaart besloten om zijn elftal behoudend te laten spelen en dat betaalde zich uit in een punt. Voor meer waren de manschappen van Houwaart ook niet naar Westerlo gekomen. 'We waren gekomen voor een punt en dat hebben we behaald dus ben ik tevreden met het resultaat. Het vertoonde spel moet echter beter. Dat zal tegen Ajax ook wel het geval zijn als ik zie dat mijn spelers nu al zelf beslisten om na de wedstrijd nog even uit te lopen', aldus Houwaart tegen het Belgische Sportnet.

Meer op Sportnet




Tags

gent boeve houwaart gelijkspelen westerlo behoudend beslisten brugge generale manschappen sportnet uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht