Transparent
Inloggen
Sluiten

Spreekverbod opgeheven; spelers praten over vertrek Koeman

27 februari 2005 18:54

Verslaggever: RvN

Na het duel tegen Roda JC was het spreekverbod van de spelers over het vertrek van Koeman opgeheven. Om de rust in de ploeg terug te laten keren met het oog op het zware duel tegen Roda JC was besloten dat niemand zich zou uitlaten over het vertrek van de Ajax coach. Na het duel tegen Roda JC gingen diverse spelers in op de ontstane situatie.

Tegenover het ANP (zie Planet.nl) gaf Sneijder een uitgebreide reactie. Hij liet weten dat het onzin is dat Van der Vaart, Stekelenburg en hij blij zouden zijn met het vertrek van Koeman, zoals zou zijn gesuggereerd. Hij ontkende dat de chemie tussen trainer en groep was uitgewerkt.
Heitinga brak een lans voor het tweetal Krol en Bruins Slot. In zijn ogen kan het duo het beste het seizoen afmaken.

Meer op




Tags

koeman roda spreekverbod anp bruins chemie heitinga krol lans onzin planet slot stekelenburg vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht