Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Eijden wil snel duidelijkheid over nieuwe coach

27 februari 2005 15:34

Verslaggever: RvN

Ajax directeur Van Eijden liet voor de camera's van Canal+ weten dat de club snel duidelijkheid wil over de komst van een nieuwe hoofdcoach. Hij wil dat vooral om de andere leden van de technische staf niet te lang in onzekerheid te houden. Zij blijven afhankelijk van de al dan niet directe beschikbaarheid van de nieuwe coach tot zijn komst de leiding over de selectie behouden. Van Eijden wilde op geen manier uitlatingen doen over de namen die in de media genoemd worden om te voorkomen dat er een lijstje ontstaat met eerste, tweede en derde keus.

De directeur ligt onder vuur in media en bij supporters vanwege zijn rol in het geheel. Van Eijden liet weten dat hij voor veel meer zaken verantwoordelijk is dan het aanstellen van Koeman. Dat is ook gebeurt in overleg en overeenstemming met diverse andere personen. "En over het aantrekken van Koeman mogen we tevreden zijn gezien de prestaties van Koeman de afgelopen jaren."

Meer op




Tags

eijden koeman beschikbaarheid canal onzekerheid vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam