Transparent
Inloggen
Sluiten

Gokken op aanblijven Ronald Koeman [update]

24 februari 2005 19:44

Verslaggever: RvN

De toenemende druk op de positie van Ronald Koeman heeft de afgelopen dagen geleid tot speculaties over diens aanblijven. MrBookmaker heeft daarom de mogelijkheid geboden een weddenschap te plaatsen. De bookmaker gaat er vooralsnog vanuit dat Koeman gewoon aanblijft. Een gokje op aanblijven levert een vermenigvuldiging van de inleg op van 1,3. Bij een gok op een vroegtijdig vertrek wordt 2,5 keer de inleg uitbetaald.

Nieuwe leden kunnen zich hier aanmelden. Dan is de eerste weddenschap voor maximaal 15 euro risicoloos.

[update] Inmiddels is na de nederlaag van Ajax de mogelijkheid tot gokken op de positie van Ronald Koeman afgesloten. Klaarblijkelijk werd er teveel ingezet op een vertrek van Ronald Koeman en werd het risico te groot.

Meer op




Tags

koeman aanblijven gokken inleg weddenschap aanblijft aanmelden bookmaker gokje klaarblijkelijk mrbookmaker risicoloos speculaties toenemende vermenigvuldiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper