Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Spreekkoren vreet aan spelers

20 februari 2005 19:35

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman hekelde tijdens de persconferentie na afloop de spreekkoren van ht publiek. Volgens de Ajax coach komen de Ajax fans naar de wedstrijd in de verwachting van een 5-0 of 6-0 en realiseren ze zich niet dat dat nog wel even moet gebeuren en dat dat tegen een verdedigende ploeg als Den Bosch soms heel lastig kan zijn. Indien de ploeg er niet voor werkt, dan kan Koeman wel begrip opbrengen voor de spreekkoren. "Maar als je na tien minuten gaat fluiten als de tegenstander ??n keer op jouw helft komt, dan begrijp je het spelletje niet." Volgens de Ajax coach vreet de spreekkoren aan de spelers. "Als het niet loopt hebben ze behoefte aan steun van het publiek." Volgens Koeman zijn de spreekkoren veel erger voor de spelers dan voor hemzelf. "Ik hoef niet tegen een bal te trappen. Ik moet alleen hopen dat ze winnen, dan houden de spreekkoren wel op. Ik begin aan de spreekkoren te wennen" aldus een cynische Ajax coach.

Meer op




Tags

spreekkoren koeman vreet cynische hekelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal