Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax pas in blessuretijd langs Den Bosch: 2-0

20 februari 2005 16:24

Lange tijd leek het er naar uit te zien dat de schiettent in de Arena geen prijs opleverde voor Ajax. In blessuretijd kwam de ploeg via De Ridder en Boukhari alsnog tot twee doelpunten. Ajax zou dan ook uiteindelijk tegen de hekkensluiter van de eredivisie met 2-0 winnen.

Ajax speelde weinig geinspireerd en weinig creatief en kon daardoor te weinig creeren tegen het stug verdedigende FC Den Bosch. Omdat ook FC Den Bosch niet al te bijzonder speelde, kreeg Ajax nog wel genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen.

Het had daar uiteindelijk de blessuretijd voor nodig. Invaller Anastasiou legde een lange bal van Stekelenburg breed op De Ridder. Die volleyde de bal met een stuiter langs de uitblinkende Mampaey. Dat gebeurde in de 91ste minuut. Den Bosch was geslagen en kapot en daardoor kon Ajax vervolgens ook nog de 2-0 binnenschieten via Boukhari die een voorzet van Rosales afrondde.




Tags

boukhari ridder afrondde anastasiou arena binnenschieten creatief eredivisie hekkensluiter mampaey rosales schiettent stekelenburg stuiter uitblinkende volleyde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht