Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract met van den Brom met twee jaar verlengd

18 februari 2005 18:45

Verslaggever: RvN

Ajax heeft het contract met Jong-Ajax trainer John van den Brom met twee jaar verlengd, zo bevestigde het in een persbericht. De samenwerking met de oefenmeester van de Ajax-Beloften liep tot en met 30 juni van dit jaar. De nieuwe overeenkomst loopt tot en met 30 juni 2007.

Van den Brom was van 1993 tot en met 1995 actief als eerste-elftalspeler van Ajax. De middenvelder speelde in totaal 44 competitiewedstrijden en scoorde 7 keer in dienst van de Amsterdamse club. Tijdens zijn voetbalcarri?re haalde de nu 38-jarige Van den Brom in 1992 zijn diploma Oefenmeester 1.

Van den Brom volgde vorig jaar augustus samen met assistent Fred Grim John van t Schip en Marco van Basten op als trainers van Jong Ajax. Van den Brom is met Jong Ajax tot nu toe ongeslagen in de Beloftencompetitie 2004-2005.

Meer op




Tags

brom jong oefenmeester basten beloftencompetitie diploma elftalspeler grim persbericht voetbalcarri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos